Wekelijkse creatieve ateliers

Onze lessen gaan door in kleine groepjes zodat er voor iedereen voldoende aandacht en tijd besteed kan worden. Het plezier van het creatief bezig zijn, de toffe sfeer en nieuwe dingen proberen zodat je jezelf of je kind zich kan ontplooien staan voorop. De lessen zijn ook geschikt voor kinderen of volwassenen met een beperking. Ik sta erop dat iedereen zich allen tijde comfortabel en gerespecteerd voelt.

Per schooljaar zijn er telkens 30 lessen, er wordt aan het begin van het schooljaar een kalender meegegeven. De inschrijvingsprijs is inclusief al het materiaal, u hoeft dus zelf niets te voorzien behalve slechte kleding.

lessen van 1 u: 200€
lessen van 1u30: 295 


Hieronder vind u de verschillende lesmomenten terug.

Kleuters

Vanaf de eerste kleuterklas is je kindje welkom, we experimenteren met verschillende materialen en technieken. De focus ligt op ontdekken en creatief plezier beleven. Al spelend leren we knippen, plakken, verven, kleien, ...  De kleuters dragen best steeds kleding die vuil mag worden! Regelmatig doen we iets dat thuis niet mag zoals verven met scheerschuim, spetteren met verf en nog veel meer.

Woensdag:  16u30 tot 17u30 (volzet)

Lagere school

Vanaf de lagere school leggen we stilletjes wat meer focus op techniek. We bieden de theorie en het materiaal aan, soms maken we hetzelfde werkje stap voor stap, wanneer ze het wat kennen zijn de kinderen vrij om hier mee te maken wat ze willen.
Er is telkens ook ruimte voor eigen inbreng en eigen creaties. Af en toe doen we een les waarin ze helemaal zelf mogen kiezen wat ze willen maken. 
 
Vrijdag: 17u30-18u30
(volzet)

12+/ Volwassenen

Tijdens deze lessen is er de mogelijkheid om telkens je eigen ding te doen met de aangeboden techniek. We werken ook vaak een aantal weken met een bepaalde techniek zodat we telkens een echt pareltje afleveren. De mensen maken hier vaak werken waarvan ze nooit dachten dat het hun ging lukken. Onze leuze luidt dan ook al enkele jaren " hier kan alles" .

Dinsdag: 20u-21u30 (volzet)
Vrijdag: 19u30-21u